Davines


Haarverzorgingsproducten van Davines - Kapsalon Qnipsels in Aalsmeer
Ook leuk om cadeau te geven!

Davines is een merk dat zich profileert door haar Italiaanse elegantie en duidelijk niet traditionele producten, bedoeld voor de eigentijdse kapper en modebewuste consument die zich wil onderscheiden van de massa. Haarverzorgingsproducten van Davines zijn vriendelijk voor dier en milieu. Gemaakt met biologische natuurlijke ingrediënten, parabeen en sulfaatvrij.

 

Mooie verzorgingsproducten voor elk haartype

Fijn of dik haar? Gekleurd of natuurlijk? Stijl, met een slag of een krul? Davines heeft voor elk haartype speciale shampoos, maskers, serums en stylingsproducten.  Zo ziet het haar er altijd mooi, gezond en op z’n best uit. Kom eens langs. We vertellen u graag welk product voor u het beste werkt.

 

NATURAL TECH

Product- en behandelingssysteem dat speciaal is ontwikkeld om de meest voorkomende haar- en hoofdhuidproblemen te verhelpen. De Natural Tech serie bestaat uit verschillende shampoos, maskers en ampullen om de wat moeilijkere haar- en hoofdhuid problemen aan te pakken, zoals vaste roos, vette hoofdhuid, geïrriteerde en gevoelige hoofdhuid.

 

ESSENTIAL HAIRCARE 

Haarverzorgingslijn van resultaat gerichte shampoos, conditioners, serums en maskers met ingrediënten uit plantensoorten die met uitsterven worden bedreigd. Deze lijn heeft voor elk haarsoort een passende verzorging. Droog, lang, krullend, voor meer volume of fijn en beschadigd haar. 

 

MORE INSIDE

Finishing en stylingslijn van de nieuwste generatie grondstoffen die het haar een gedefinieerde, veerkrachtige structuur geeft. Het haar krijgt meer stevigheid, textuur en een goede vorm.